Voetreflexologie voor holistische ontspanning en gezondheidsbevordering

Ervaar totale ontspanning terwijl ik zorg draag voor je algehele welzijn tijdens een rustgevende voetreflexologiesessie.

Velen beseffen niet dat alle organen, spieren en andere lichaamsdelen weerspiegeld worden op de voeten. Door deze reflexzones te behandelen, herstel ik de vlotte energiestroom in je lichaam en bevorder ik de afvoer van afvalstoffen.

Wat is Voetreflexologie?

Verschillende technieken worden ingezet om specifieke lichaamsstelsels te stimuleren en reactiveren. Voetreflexologie is een plezierige, natuurlijke en veilige methode die niet alleen ontspanning biedt maar ook pijnverlichtend en preventief werkt. Het betreft een drukpuntmassage waarbij lichte druk wordt toegepast op reflexzones in de voet die in verbinding staan met organen en lichaamsdelen.

In tegenstelling tot een reguliere voetmassage is voetreflexologie meer dan alleen ontspanning. Het is een erkende vorm van manuele therapie die geen medische
diagnoses stelt of medische handelingen vervangt, maar eerder aanvullend werkt voor zelfgenezing en vitaliteit.

Elke sessie wordt persoonlijk afgestemd op jouw behoeften en verwachtingen. De behandeling omvat ontspannende grepen om de voeten los te maken, gevolgd door gerichte bewerking van reflexzones. Een sessie duurt ongeveer 1 uur, waarbij het dragen van losse kledij wordt aanbevolen voor optimaal comfort.
Technieken die ik toepas, variëren van behandeling bij burn-out, het herstellen van het endocriene systeem (hormoonbalans), lymfedrainage tot de Metamorfose  techniek

voetreflexologie sint-truiden

De Voordelen van Voetreflexologie

Verwacht na een sessie:

  • Totale ontspanning
  • Verbeterde bloed-en energiedoorstroming (fundament van gezondheid)
  • Harmonisatie van het centrale zenuwstelsel
  • Loslaten van opgehoopte afvalstoffen
  • Betere maag-en darmfunctie
  • Herstel van fysiek en mentaal evenwicht
  • Verhoogde immuniteit
  • Verbeterd slaappatroon

Ontdek de voordelen van voetreflexologie en neem contact op om een sessie op maat te plannen