DoTERRA AromaTouch Technique Natuurlijke Ondersteuning met Essentiële Oliën

Ontdek de kracht van de DoTERRA AromaTouch Technique, een holistische benadering in vier stappen met behulp van 2 essentiële oliën. Deze techniek maakt gebruik van aromatische verbindingen die een diepgaand effect hebben op zowel het lichaam als de geest, resulterend in een ontspannen sensatie.

Wat is de DoTERRA AromaTouch Technique?

De AromaTouch Technique richt zich op de meridiaan-energiebanen en viscerale contactpunten op de rug en voetzolen, die direct verbonden zijn met de organen. De
toepassing van essentiële oliën heeft als doel het centrale zenuwstelsel te ondersteunen en in balans te brengen, zonder de traditionele massagetechniek, maar eerder met een zachte aanraking.

DoTERRA AromaTouch

Hoe werkt de DoTERRA AromaTouch Technique?

Met 8 krachtige essentiële oliën van DoTERRA bevordert deze natuurlijke techniek het verminderen van angstgevoelens, ondersteunt het een gezond immuunsysteem, stimuleert het gezonde ontstekingsreacties en bevordert het de homeostase. Activeer de zelfhelende kracht van je lichaam en dat van je dierbaren, en ondersteun je lichaam op een natuurlijke manier met 100% natuurlijke middelen.

Welke voordelen heeft de DoTERRA AromaTouch Technique?

De DoTERRA AromaTouch Technique is geschikt voor iedereen die streven naar lichaamsondersteuning, betere slaap, stress-en angstbeheersing, verbeterde concentratie, verhoogde mobiliteit of meer harmonie in het gezin.

Hoe kan ik de DoTERRA AromaTouch Technique leren of ontvangen?

Ontvang natuurlijke ondersteuning door de effectieve werking van essentiële oliën te benutten.

Neem contact op voor persoonlijke begeleiding