Annemie Backx

Ik zou mezelf omschrijven als een holistische gezondheidsconsulent met een bijzondere specialisatie in het ondersteunen van individuen met autisme. Mijn aanpak is uniek doordat ik autismecoaching, voetreflexologie en DoTERRA AromaTouch Massage integreer om een uitgebreide en afgestemde ondersteuning te bieden.

Autisme Coaching met Annemie Backx

Als autismecoach ben ik toegewijd aan het begrijpen en begeleiden van mensen met autisme, evenals hun families, op hun unieke reis binnen het autismespectrum. Ik put uit mijn persoonlijke ervaring als moeder van kinderen met autisme en combineer dit met mijn professionele training en expertise.

Voetreflexologie door Annemie Backx

Met voetreflexologie bied ik een natuurlijke benadering van gezondheidsbevordering. Ik maak gebruik van de verbinding tussen de voeten en het gehele lichaam om de energiestroom te bevorderen, afvalstoffen vrij te maken en specifieke lichaamsstelsels te stimuleren.

DoTERRA AromaTouch sessies door Annemie Backx

DoTERRA AromaTouch Massage voeg ik toe als een complementaire techniek. Hierbij maak ik gebruik van essentiële oliën om ontspanning te bevorderen, het zenuwstelsel te ondersteunen en verschillende aspecten van de gezondheid te verbeteren, zoals immuunsysteemfunctie en ontstekingsreacties.

In een notendop ben ik een holistische gezondheidsconsulent en autismecoach die een unieke combinatie van coaching, voetreflexologie en aromatherapie aanbiedt om de algehele gezondheid en welzijn van individuen met autisme te ondersteunen.